Geile sexspelletjes spelen met mijn buurmeisje

Mijn vriendin is mijn buurmeisje. We matchen perfect. Zij houdt van sex én ik hou van spelletjes. Een potje Fortnite in de avonduren achter de PC. Dus je raadt het al… Samen houden we van sexspelletjes. Dat brengt ons steeds bij elkaar. Het gaat er soms hard aan toe. Het is inmiddels avond. Mijn lief zit boven op mijn buik. Ik denk met de rug naar mij toe. Gelukkig is zij niet al te zwaar. Mijn armen zijn wijd gespreid en ieder met een handboeien-set aan het bed vastgebonden. Mijn ogen zijn bedekt met zo’n geval wat je over je ogen doet als je ergens in een te lichte omgeving de slaap wilt vallen. Ook mijn enkels zitten vastgeklonken aan het bed overigens.

Sexspelletjes voor volwassenen

Ik voel dat zij mijn buik nat maakt met haar lippen. Mijn lief wordt snel nat en is ook al een tijdje met mij bezig. Het begon allemaal al vanochtend vroeg toen ik in bed nog wat lag na te soezen. Ik voelde hoe zij mij begon vast te binden aan het bed. Eenmaal meer gewaar van mijn omgeving voelde ik haar mond om mijn eikel. Nou ja mond? Het was meer haar tong die mijn knop aan het teasen was. Het ergste is dat zij mij ook nog eens enorm verbaal uitdaagt.

Het is een onderdeel van het spel wat wij met elkaar spelen. Nooit op vaste tijden en momenten. Het komt altijd spontaan en vooral onverwacht. Het spel heet: Vandaag is het mijn beurt. Degene die begint heeft de regie over de ander. Je mag pas klaarkomen als de ander het zegt. Verder kan het spel ook op andere plekken dan thuis verder gaan. Er is geen stopwoord en als je verliest ben je de volgende keer weer de ondergeschikte.

Ik kan niet tegen mijn verlies.

Ik heb al twee keer verloren, dus ik moet vandaag goed mijn best doen deze keer te winnen. De laatste keer dat ik de regie had, heb ik in de ochtend ballen in mijn lief haar kutje gestopt en deze op afstand bediend. Ook terwijl zij aan het werk was. Ik had hiervoor speciaal vrij genomen en haar met de afstandsbediening helemaal gek gemaakt, terwijl zij op kantoor klanten te woord stond. Ik had het er echt voor over om lange tijd in de auto te zitten voor de deur om haar te teasen. Eenmaal thuisgekomen heb ik haar de opdracht gegeven te komen. Het was zelfs zo heftig dat de buurvrouw langs kwam om te vragen of het wel ging. We hebben er maar een draai aan gegeven, dat mijn lief zich verbrand had aan de bakplaat en dat geloofde buurvrouw volmondig.

Mijn lief zit dus op mij en heeft mij lange tijd met een werkhandschoen aan mijn eikel bewerkt. Ik denk dat deze nu zo rood ziet als de kont van een Baviaan, zo schat ik in. Al diverse keren stond ik op het punt te gaan spuiten, maar wist mij netjes in te houden. Het kost natuurlijk enorm veel moeite, maar het is het mij vandaag echt waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *