Ebony verhalen: Sex met zwarte vrouwen

Er zijn in het leven veel onzekerheden, maar een aantal dingen zijn vrij zeker. We moeten allemaal eten en drinken, we worden geboren en gaan dood. Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat ik val op een specifiek type vrouw. Ik voel mezelf aangetrokken door vrouwen met autoriteit of een bepaalde macht en op donkere vrouwen.

 

Sexverhalen over donkere vrouwen

Ik werk bij de bank, het is geen grote bank, maar dat was een bewuste keuze. Tijdens mijn sollicitaties werd ik heir uitgenodigd voor een gesprek. Ik wilde eigenlijk de uitnodiging afslaan, maar toen ik onderzoek deed naar de bank, zag ik wie de directrice van de bank was.

Een prachtige ebony. Op de foto was ze netjes gekleed, droeg ze designer hakken en ze had een blik alsof ze de heel wereld aankon.

Inmiddels werk ik nu al bijna 10 jaar bij het bedrijf, ben ik begin 30 en de jongste top functionaris die er ooit bij de bank was. Maar ja, dat is het voordeel van een superster zijn bij een kleine bank. De directice, Naomi, was nog steeds actief bij de bank. Ze was een aantal jaar getrouwd geweest met een of andere loser, maar dat is een paar maanden geleden gestopt. Sinds die tijd, of eigenlijk al langer, heerst er een bepaalde spanning tussen Naomi en mij. Een positieve geile spanning. Ik ben dan ook al meerdere malen naar het toilet geweest wanneer ze mij tegen het einde van de dag weer een geile blik gaf.

Interraciale ebony sex

Het is vrijdag en ik maak zoals gebruikelijk wat overuren, soms moet er nou eenmaal iets afgemaakt worden. Iemand klopt op de deur van mijn kantoor. Als ik opkijk, zie ik dat Naomi tegen de post van de deur leunt.

Kan je zo even naar mijn kantoor komen, ik moet even wat met jou doorspreken.

Ik geef een goedkeurend knikje en rond de laatste punten snel af. Als ik haar kantoor binnenloop, doet ze haar laptop dicht, vraagt ze me de deur te sluiten en voor haar plaats te nemen.“Jeff, we moeten praten.

Geiligheid met ebony vrouwen

Ik merk de laatste tijd steeds vaker op dat je na ons intieme spelletje naar de wc gaat. We weten allebei wat je daar doet en ik moet zeggen dat ik het geen verkeerde gedachte vind. Waar ik echter niet aan moet denken is de gedachten van collega’s. Ze zijn niet dom Jeff.” Ik heb idee wat ik hoorde, hoe wist ze dit. Ik was er vrij zeker van dat ik het stiekem deed. Naomi stond op, liep om haar bureau heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *